Тепер, один із найвідоміших нічних магазинів Рівного «Від і до» працюватиме до 23.00. Таке рішення прийняли члени міськвиконкому. Це було зумовлено тим, що ніби, біля нічного магазину відбувається велике скупчення людей, які розпивають спиртні напої та порушують громадський спокій. Окрім того, до голови Рівного, звернулися мешканці прилеглих до магазину будинків, вони просили закрити магазин у нічний час.

Натомість, роботу магазину «Вопак», що знаходиться в районі дванадцятої школи, просили продовжити. Власники супермаркету хочуть працювати і у нічний час. Начальник міської міліції Петро Єзгор висловив ряд зауважень, які мають виконати підприємці, аби їхні магазини функціонували цілодобово, зокрема: обладнати територію камерами спостереження і забезпечити більшою кількістю охорони. Наразі – це питання відклали на до вивчення.

Окрім того, згадали і про супермаркет «Сільпо», що знаходиться в районі автовокзалу. Незабаром міськвиконком планує «взятися» і за нього, адже там у нічний час продають алкогольні напої. Члени виконкому побачили несправедливість у тому, що одні працюватимуть, а інші – ні. Тому, якщо закривати (або відкривати), то всі відразу.

Наразі питання на довивченні.

А тим часом, депутати Рівнеради подейкують, що «довивчення» коштує грошей… Застороги до цілодобової праці мають лише правоохоронні органи, отже вирішувати, ніби потрібно там і прийняте рішення залежить від суми…