Мешканці Луцька фактично не знайомі з прізвищами ймовірних кандидатів від Партії регіонів, інших провладних сил та політичних тушок на майбутніх виборах до Верховної Ради і переконані, що вони зовсім не думають про простий народ. Такі висновки випливають після нещодавнього спілкування з перехожими журналістів ТРК "Аверс" у рубриці "Голос народу".

Провладні депутати та бізнесмени Степан Івахів, Ігор Палиця, Олександр Лазорко, Ігор Єремеєв, думкою про яких цікавилися журналісти ТРК "Аверс" у перехожих, виявились маловідомими суб'єктами для лучан.

Як свідчить коротке опитування громадської думки, ці потенційні кандидати у Верховну Раду від Партії регіонів та інших провладних сил, нічим хорошим не запам'яталися мешканцям обласного центру Волині.

Для більшості людей ці прізвища невідомі. Деякі, почувши їх, пригадують, що це депутати і бізнесмени, які непогано розжились завдяки своїм кріслам у парламенті та зв'язкам. Дехто з лучан, кому зазначені політики все-таки відомі, відверто пов'язує благодійну активність цих осіб з бажанням знову потрапити до Верховної Ради.

Про те, що Степан Івахів, Ігор Палиця, Олександр Лазорко, Ігор Єремеєв турбуються і працюють на благо лучан і України, не сказав ніхто з перехожих.

Попри вперті намагання місцевої влади Волині та Луцька нав'язати цих провладних політиків та бізнесменів громаді, схоже, що лучани розібралися з основними винуватцями "покращення життя" та їх політичною прислугою.