Голова Волинської ОДА Борис Клімчук озвучив прізвища народних депутатів від Волині, які проводять, на його думку, «правильну роботу» і заслуговують найбільшої подяки від народу. Про це він заявив на брифінгу, присвячному збереженню історичної спадщини Волині, повідомляє «Під прицілом».

Так, очільник облдержадміністрації у своєму спічі відзначив, що Волинська область має отримати додатково майже 70 мільйонів гривень завдяки лобіюванню певних депутатів Верховної Ради України.

«Правильною роботою» є робота Ігоря Палиці, Григорія Смітюха, Катерини Ващук, Адама Мартинюка», - назвав Клімчук прізвища відданих слуг режиму Януковича у парламенті від Волинської області.

Також голова ОДА розповів, що він із Смітюхом 2,5 години чекали на Міністра фінансів, щоб випросити у нього потрібні кошти.

Борису Клімчуку дуже не сподобалась програма телеканалу «Аверс» «Голос народу», у якій мешканці області заявили, що їм нічого не відомо про турботу депутатів від влади, в тому числі Ігоря Палиці і Катерини Ващук, про народ.

Посадовець розкритикував те, що люди негативно висловлювались про діяльність можливих кандидатів у Верховну Раду від влади. «Той же Ігор Палиця «відтопав» для Луцька гроші. А депутати-лобісти «вициганили» для бюджету Волині 70 мільйонів гривень», - похвалився Борис Клімчук.

Про те, чи не підуть ці кошти для створення привабливого піар-образу можливих кандидатів у парламент від влади голова ОДА нічого не повідомив.