Голова Волинської обласної ради Володимир Войтович під час чергової сесії 24 квітня вже відчув подих жовтня. Про це він сказав на прес-конференції, повідомляє "Під прицілом".

Зокрема голова облради поскаржився на те, що у сесійній залі вже витає подих жовтня, що негативно впливає на роботу.

"Подих жовтня" місяця та виборів помітний і ряд депутатів хотіли продемонструвати себе у найкращому світлі перед виборцями", - сказав Войтович.

При цьому соратник голови Волинської ОДА Бориса Клімчука чомусь не зауважив, в якому світлі показують себе представники провладної більшості, займаючись кнопкодавством та прогулюючи сесію.

Також Войтович переконаний, що у вечірний час у сесійній залі кворум був. "Було 45 депутатів. Але депутати, використовуючи норми регламенту, спекулювали цим, спеціально оголошуючи перерву", - спробував перекласти провину на опозицію голова обласної ради.

Голова облради запевнив, що робить все для того, щоб навести лад у сесійній залі і пошкодував депутатів, яким доведеться знову їхати на сесію.

"Важелі впливу які в мене є я використовую. Мені прикро: ми могли вчора завершити сесію. ми за невеликої кількості питань не справились за один денью мені шкода тих депутатів, які будуть їхати на сесію ще один день".