Політичний перебіжчик та олігарх депутат Верховної Ради Ігор Палиця продовжує активну кампанію, яка дуже нагадує передвиборчу, під брендом «благодійності». Про нього і його фонд «Новий Луцьк» згадала на оперативній нараді у Луцькій міськраді директор департаменту соціальної політики Лариса Боярин, повідомляє «Під прицілом».

Зокрема, вона поінформувала присутніх, що на обслуговуванні у територіальному центрі міста Луцька перебуває 1181 ветеран радянсько-німецької війни. З них 478 перебувають під постійною опікою соціальних робітників, які допомагають у веденні домашнього господарства. За 4 місяці цього року дана категорія громадян отримала 9448 послуг.

«Крім цього, 79 ветеранів війни забезпечено безкоштовним гарячим харчуванням протягом двох місяців. 102 ветерани скористалися послугами фізіотерапевтичного кабінету», - відзначила Лариса Боярин.

«Але я хочу особливо відзначити діяльність благодійників. Так, фонд благодійника Ігоря Палиці «Новий Луцьк» вручив 1085 ветеранам до дня перемоги продуктові набори. Це дуже хороший приклад турботи про ветеранів», - особливо підкреслила чиновниця.

Міському голові Луцька теж сподобалося, що на нараді не забули згадати про його знайомого депутата. Однак у своєму коментарі Микола Романюк все-таки не назвав прізвище Ігоря Палиці, сказавши лише, що такі приклади є хорошими.