Інтернет-виданню «Під прицілом» стало відомо з поінформованих джерел, що працівники прокуратури днями затримали голову Ратнівської райдержадміністрації Валерія Трикоша.

Наразі в управлінні МВС України у Волинській області цю інформацію а ні підтвердили, а ні спростували. У керівництві Ратнівського РВУ МВСУ повідомили, що про це взагалі нічого не чули.

Натомість один із заступників Валерія Трикоша дану інформацію підтвердив. Більше того, за словами чиновника, справою опікується Генеральна прокуратура України. Наразі Валерію Трикошу інкримінують хабарництво. Зокрема, справу порушено по факту отримання хабара в розмірі 5 тисяч доларів США. Щоправда, за даними компетентних джерел інтернет-видання «Під прицілом» також у справі мова йде і про другу суму в розмірі 15 тисяч доларів. Наразі відомо лише те, що Валерія Трикоша було затримано вчора ввечері у власному будинку, де і було виявлено готівку. Джерела повідомляють, що хабар Велерій Трикош отримав в знак подяки за позитивне вирішення певних земельних питань.