Депутат Луцької міськради та бізнес-вумен Олена Голєва, якій належить підприємство «Санрайз», отримала позитивне рішення Львівського апеляційного адміністративного суду по маршруту №28, який зараз обслуговує Луцьке підприємство електротранспорту. Таку інформацію на засіданні конкурсного комітету Луцької міськради з визначення перевізників повідомив заступник міського голови Василь Байцим, інформує «Під прицілом».

«Суд встановив, що у позивача – приватного підприємства «Санрайз», є ліцензія і контрольно-пропускний пункт. Таким чином, рішення конкурсного комітету у визначенні переможця підлягає скасуванню», - сказав Василь Байцим.

Це – чергова судова перемога Олени Голєвої, яка паралельно з образом правозахисниці нужденних розгорнула активні війни за ринок пасажирських перевезень у місті.

З цього приводу Василь Байцим відзначив наступне.

«В мене велике прохання до перевізників, які організовують бардак на ринку. Ми не будемо переступати через закон. Ми зробимо все для того, щоб населення отримувало якісні послуги. І приватні перевізники своїми діями, знаєте, чого можуть добитися».

Оскільки ж Луцьке підприємство електротранспорту не має наміру відмовлятися від маршруту №28, то буде проведений новий конкурс.

Зазначимо, що Львівський апеляційний адміністративний суд свого часу прославився найвідомішим в Україні суддею-хабарником Ігорем Зваричем.