Сьогодні під час зустрічі з жителями будинку, один з під’їздів якого завалився 10 червня у Луцьку по вул. Рівненська, міський голова Микола Романюк повідомив про те що жителів з 3 та 4 під’їздів теж відселять, а спеціалісти з Рівненської академії житлового будівництва оглянуть решту будинку на предмет його аварійності, інформує «Під прицілом».

«Що стосується висновків експертизи по першому і другому під’їзду, їх ще не має. Що стосується третього і четвертого під’їзду, на ваше прохання, так як ми з вами зустрічалися сьогодні, я прийняв рішення. З 18-ї години ми готові вас звідси виселити в гуртожиток педагогічного коледжу. Після завершення розмови всі бажаючі зможуть записатися на поселення в гуртожиток. З завтрашнього дня приїжджають спеціалісти, будуть проводити повну експертизу третього і четвертого під’їздів для того, щоб прийняти рішення чи є будинок аварійний», - зазначив Микола Романюк.

За словами міського голови, на сьогодні утримання постраждалих мешканців будинку з першого та другого під’їздів, котрі поселені в готелі «Світязь» обходиться до 15-ти тис. грн в день.

Очікується, що завтра вже буде готове заключення експертів щодо причин трагедії, і о 10-й ранку прибудуть рівненські експерти для огляду 3 і 4 під’їздів постраждалого будинку.