Голова Волинської ОДА Борис Клімчук попередив мешканців зруйнованого будинку у Луцьку по вулиці Рівненська, 109, щоб вони не намагалися приписати собі зайві квадратні метри. Про це він заявив на оперативній нараді 25 червня у стінах Волинської ОДА, повідомляє «Під прицілом».

«З середи йдуть роботи по укріпленню будинку по вулиці Рівненська, 109. В проектному плані вони вписуються у систему робіт по капітальному ремонту будинку. Заключний акт по будинку чекаємо на суботу. Йде нормальний процес», - охарактеризував поточний стан справ Клімчук.

Водночас, голова Волинської ОДА попередив людей, щоб вони не використовували руйнування другого під’їзду будинку для вирішення своїх житлових питань.

«Люди зрозуміли, що якщо у них було 52 квадрати, то не можна отримати 120 квадратів. Не пробуйте приписати собі зайві квадратні метри, - попередив Клімчук. – Чомусь людям посіяли ілюзію, що замість 40-ка метрової квартири можна отримати 70 квадратів. Я пояснив людям, що говорячи погано про свій будинок, ви понижуєте його ринкову вартість. Тому йде нормальний процес».

Крім того, голова ОДА вручив нагороди МНСникам, які брали участь у ліквідації надзвичайної ситуації.

Про отримання ж квадратних метрів посадовцями Борис Клімчук нічого не сказав.