Сьогодні, 25 червня 2012 року, перед стінами Рівненської міськради громадське об’єднання вболівальників міста провело акцію «Хамка на мило!». Про це повідомляє інтернет-видання «Під прицілом».

 Правду кажучи, запланований подарунок – подертий м’яч (прообраз спорту на Рівненщині) вручити меру не вдалося. Він приїхав ще задовго до початку акції. Пікетувальники підозрюють, що він швидше за все просто злякався…

Молодь звинувачує міського голову у тому, що саме він винен у повному занедбанні спорту у Рівному. Кажуть, що за часи його правління почали закриватися спортивні клуби і майже зовсім не фінансується міський спорт.

«Відразу хочу сказати, що акція не є політичною, як каже дехто. Просто, вже не можливо бачити, як розвалюється спорт у Рівному. Основні наші вимоги до міської влади: заміна паркету, який повністю зіпсований, в ДЮСШ (міський спорткомплекс); реконструкція стадіону «Авангард»; відновлення будівництва спортивних майданчиків; фінансова підтримка професійних команд міста. Чим Луцьк кращий за Рівне? Чи може у них більше фінансування? Ні, але футбол у Луцьку на високому рівні », - каже один із організаторів акції.

Під час сесії голова Рівного Володимир Хомко на вимогу вболівальників пообіцяв вирішити більшість питань. Окрім того, за дорученням голови, буде створено тимчасову комісію для з’ясування всіх обставин.