Голова ВОО Європейської партії України Олена Голєва планує балотуватись в депутати Верховної Ради України. Про це стало відомо інтернет-виданню «Під прицілом» з джерел, які заслуговують на довіру.

Офіційно вона ще про такі свої наміри не заявляла. Однак, як повідомили джерела, головний волинський «БЮТ-івець» Анатолій Грицюк подався до центрального керівництва КОДу з пропозицією підтримати Олену Голєву на виборах до Верховної Ради України по мажоритарному округу Луцька. В той же час, як і планувалось, сам Анатолій Грицюк висуватиметься по цьому ж таки багатомандатному окрузі за партійними списками, як головний опозиційний кандидат.

Як повідомили джерела, за підтримку на виборах Олена Голєва профінансує передвиборчу кампанію Анатолія Грицюка, який з «вдячності» замовить за неї словечко перед «вище стоящими». Таким чином, «опозиційний» Грицюк має намір за кілька десятків тисяч доларів вступити в «симбіоз» з загребущою бізнесвумен - Голєвою.

Варто зазначити, що у Луцьку по мажоритарному одномандатному окрузі до Верховної Ради балотуватиметься нинішня парламентська «тушка» Ігор Палиця. Тож, він автоматично стає основним конкурентом місцевої політиканши Олени Голєвої. 

«На сьогодні Олена Голєва ще не вела розмови про це зі мною. Бажаючих в тих чи інших округах є дуже і дуже багато. Остаточну крапку по кандидатах поставить наш з’їзд об’єднаної опозиції. Наразі вивчаються рейтинги. В кого він буде найвищий – той і піде… Ми не бачили рейтингів, які має Олена Голєва, однак її шанси пройти в депутати Верховної Ради є досить ефемерні», - повідомив Анатолій Грицюк у коментарі інтернет-виданню «Під прицілом».

В свою чергу Олена Голєва а ні підтвердила, а ні спростувала цю інформацію і обмежилась відповіддю «Можливо». Мовляв її партія є опозиційною до влади, тож і вона є кандидатом від опозиції. Що ж до перемовин з Анатолієм Грицюком, то політиканша лише зауважила, що веде розмови про «це» з багатьма.