На Волині останнім часом побільшало фірм, які надають послуги у підготовці земельної документації. Щоправда з’явились і випадки, коли підприємці взявши кошти за свої послуги не надавали селянам необхідних документів. Про це повідомив Борис Клімчук під час розширеного засідання колегії головного управління Держкомзему в області, - інформує «Під прицілом».

«Он у Маневицькому районі приватний підприємець понабирав з сотні громадян грошей на виготовлення земельної документації. І по сьогодні ніхто так і не отримав своїх держаків», - наголосив заступник голови Волинської ОДА Віталій Карпюк.

Окрім цього, як повідомив голова Волинського Держкомзему, Василь Василенко, аналогічна ситуація трапилась і з мешканцями села Старі Червища Камінь-Каширського району. Зокрема, фірма під назвою «ГЕО-Моніторинг» ще в березні втратила ліцензію на свою діяльність. Тим часом, аферисти понабиралиа від місцевого населення грошей, а документів на землю так і нікому не зробили. За деякими даними, власник фірми правдами-неправдами вибив собі сяку-таку ліцензію, однак чи отримають селяни свої документи на землю, за які вже сплатили всередньому по 1000 гривень – не відомо.