Заступник Луцького міського голови Святослав Кравчук пропонує підселити в приміщення комунального підприємства «Естет», у якому проводяться навчання з танців для дітей та молоді, федерацію кікбоксингу у Волинській області. Про це йшлося на комісії з питань комунального майна та приватизації, - інформує «Під прицілом».

За словами начальника відділу комунального майна Тараса Яковлєва, керівництво міста вражає, що «Естет» не в повному обсязі використовує приміщення. Тому аби воно не пустувало туди можна підселити федерацію кікбоксингу.

«Керівництво «Естету» не проти такого розвитку подій, оскільки вони не мають можливості утримувати приміщення в нормальному стані. Крім  того виявилось, що у даного комунального підприємства з’явився борг за комунальні послуги у розмірі 20 тисяч гривень, а федерація кікбоксингу готова погасити цей борг. Також кікбоксери проведуть ремонт підвального приміщення, встановлять ринг», - повідомив Тарас Яковлєв.

Депутат міської ради Олександр Плісецький висловив занепокоєння, чи часом федерація кікбоксингу згодом не витіснить «танцюристів» з комунального приміщення.

На що голова комісії Олександр Пилипович сказав: «Я особисто за таке рішення, тому що у директора КП «Естет» залишаються всі важелі впливу. Тому якщо він правильно налаштує роботу то все буде добре. А якщо ні – то навіщо такий директор? Принаймні зараз ми будемо знати хто там є і чим зайається».