Волинська опозиція має намір виграти у всіх мажоритарних округах, які є в області. Про це заявив Анатолій Грицюк під час зустрічі з представниками місцевих ЗМІ – інформує «Під прицілом».

Депутат Верховної ради, який сьогодні завітав до Луцька попросив волинян визначитись і зрозуміти як треба голосувати на цих виборах. Мовляв, справа - не в рейтингах.

«Чорним по білому: це Партія регіонів і команда Януковича і об’єднана опозиція. Треба визначитись. Якщо мені подобається жити в такій країні – я голосую за регіонів, якщо мені не подобається жити в такій країні – я голосую за когось з опозиції», - порадив Андрій Шевченко.

В свою чергу Анатолій Грицюк повідомив, що кожні 2 тижні замовляє соціологічні опитування, за результатами яких, за його словами, опозиційні кандидати мають великі шанси пройти до Верховної Ради на чергових виборах. Зокрема, «за його соцопитуваннями» Анатолій Грицюк по Луцьку має 24%, нинішній депутат ВР Ігор Палиця – 14,7%, екс-губернатор Володимир Бондар – 5,7 бізнесвумен Олена Голєва 5,6% і аж після неї за популярністю йде Анатолій Вітів.

«Вітів іде аж після них… За соцопитуваннями ми виявили, що підтримка Вітіва по обласному центру нижча навіть як у Голєвої», - заявив Анатолій Грицюк

Щодо останнього, то екс-голова обласної ради остаточно заявив, що головний волинський «свободівець» не йтиме по луцькій мажоритарці а за домовленостями отримає 4-е місце у партійних списках. Натомість «Свободі» віддали 19 виборчий округ, де спробує виграти Євген Мельник.

Таким чином, Анатолій Грицюк повідомив, що балотуватиметься по Маневицькому окрузі.

«В Грицюка по Маневицькому окрузі з1%, в Єремеєва – 32… Ну позмагаємось», - заявив Грицюк.

Однак чи не найбільшу дискусію викликала інформація про те, кому віддали «Луцьку мажоритарку». Кандидатом від Об’єднаної опозиції по мажоритарному окрузі з центром у Луцьку стане екс-нардеп Петро Кравчук. Саме навколо нього у свій час розгорівся корупційний скандал, через який він позбувся посади голови «Укравтодору».

За соціологічними даними Анатолія Грицюка, Петро Кравчук має у Луцьку 12%. Попри це, на запитання журналістів про дещо «заплямовану» репутацію такого потенційного кандидата голова волинської опозиції заявив, що йому про це нічого не відомо, однак він впевнений у його перемозі.