Сьогодні у Луцьку відбулось відкриття центрального універмагу «Луцьк», на яке лучани чекали близько року. Про це повідомляє інтернет-видання «Під прицілом».

Нагадаємо рік тому, 4 грудня ЦУМ загорівся від несправної електропроводки після чого було прийнято остаточне рішення про його реконструкцію. Тож сьогодні, в останній день осені відбулось довгожданне відкриття від реконструйованого ТЦ «Луцьк».

На відкриття зібралось багато людей, однак сама церемонія пройшла дуже скромно і без пафосних вітальних слів від чиновництва. Перед центральним входом до універмагу промарширували барабанщиці. Гостей розважали клоуни, казкові герої та міми.

Що ж до відреконструйованого приміщення Центрального універмагу Луцька, то воно вражає своїми масштабами: високі стелі, скляні стіни, сучасний ескалатор та ліфт, глянцеве оздоблення, та стильні елементи декору. Загальна площа торгових площ після реконструкції становить 11471 метри квадратних, тоді як старе приміщення мало всього 7715 метрів квадратних.

Наразі на «нульовому» поверсі розташувався супермаркет. На 1,2, і 3 поверхах розміщені суцільні бутіки, які пропонують покупцям товари під відомими всеукраїнськими та світовими торговими марками та брендами.

На 4 і 5 поверхах розкинеться розважальна зона, зокрема 15 грудня тут відкриють ресторан та кафе.