Торгово-Сервісний Дім «Богдан» спільно з представниками заводу-виробника «Богдан» ДП «Автоскладальний завод № 1» та офіційного представника марки «Богдан» на території РФ компанії «Хенде Комтранс Рус» організував та провів у Москві тренінг з технічного обслуговування автобусів «Богдан». Інформує прес-центр корпорації «Богдан».

Тренінг проходив на базі навчального центру ХКТР за участі більше 40 представників дилерських підприємств сервісної мережі «Хенде Комтранс Рус» зі всіх куточків Росії. Також були запрошені сервісні фахівці з Республіки Казахстан, що представляють компанію «Хенде Авто Трак енд Бас», з якою ТСД «Богдан» уклав договір на обслуговування автобусів «Богдан» у Казахстані.

Учасники тренінгу ознайомилися з усіма характеристиками та особливостями експлуатації автобусів «Богдан». Після проходження теоретичного курсу та проведення тест-драйву, слухачі перевірили свої знання та отримали відповіді на практичні питання безпосередньо на автобусі, виставленому в лабораторному залі навчального центру. Навчання пройшло у формі активного діалогу між тренінг-менеджерами і фахівцями сервісних станцій, які приїхали з усієї Росії.