Стало відомо чия машина згоріла біля ресторану «Корона Вітовта» у Луцьку. За даними джерел на автомобілі марки Тойота Кемрі 2006 року випуску, яке спалахнуло 3 червня о 19.00 на площі Кафедральній, пересувався депутат Луцької міської ради Андрій Козюра. Про це інтернет-виданню «Під прицілом» повідомили власні джерела.

За даними джерел у машині виявили зброю, яка вочевидь була незареєстрована на власника...

Офіційно авто належало громадянину С. 1966 року народження. Однак постійно на ньому їздив адвокат та бізнесмен Андрій Козюра, друг та партнер Сергія Були (попередньо повідомлялось, що згоріле авто належало саме Сергію Булі). Однак як стало відомо непрямим власником спаленої автівки виявився Андрій Козюра.

Справа в тім, що молоді бізнесмени їздять на машинах однакової марки та моделі – Тойотах Кемрі. Більше того номерні знаки на обох автомобілях майже однакові. Зокрема набір цифр на знаках ідентичний - відмінні лише літери. Але більшість перехожих звертає увагу саме на «мажорний» номер. Тож авто Андрія Козюри знає у Луцьку багато людей саме через «коронний» номерний знак. Спритники подбали, аби у них були однаковими не лише авта, а й номерні знаки. Вартість такого номеру за неофіційними даними може сягати 2 тисяч доларів. Вочевидь друзям-партнерам було вигідно, аби їх плутали, адже подейкують що за плечима спритників мільйонні борги.

Варто нагадати, що Андрій Козюра мав безпосереднє відношення до скандалу з будівництвом торгового центру «Буратіно». Скандал зам'яли вочевидь не без допомоги мера Луцька, син якого виявився співвласником торгового центру і бізнес-партнером Андрія Козюри та Сергія Були.