У Волинському академічному облмуздрамтеатрі імені Тараса Шевченка відбулося Новорічне свято Ялинки. На ньому побували дітлахи з малозабезпечених сімей з усіх районів та міст області, - інформує інтернет-видання «Під прицілом».

Малечу вітали казкові герої - Дід Мороз, Снігуронька, Святий Миколай. Також дітлахів привітали представники обласної влади.

Заступник голови Волинської ОДА Олександр Курилюк побажав дітям гарного настрою, здоров'я, здійснення мрій, багато друзів та щоб поряд завжди  були люди, які б підтримували їх у важкі хвилини. Також він зауважив, що малеча може завжди розраховувати на підтримку з боку влади.

Перший заступник голови Волинської обласної ради Юрій Лобач у вітальному слові розповів, що і сам добре пам'ятає щорічні святкування Новорічних свят у стінах Драмтеатру, та як діти з особливим трепетом чекали подарунків від Діда Мороза.

Щодо подарунків, то ведучі дійства і справді порадували діток призами. На згадку про свято діти отримали паперові маски,  магнітики із зображенням ведмедика.  А кому не вистачило масок та магнітиків, ведучі свята презентували  рекламні листівки від спонсора дійства – торгової марки, яка виготовляє желейні цукерки у вигляді ведмедиків.