У межах виборчого округу №37 з центром в місті Луцьку на проміжних виборах до Волинської обласної ради планують створити 36 звичайних та 5 спеціальних виборчих дільниць. Про це під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради повідомила начальник відділу введення Державного реєстру виборців Наталія Гальченко. – інформує інтернет-видання «Під прицілом».

У зв'язку з проведення проміжних виборів депутатів  Волинської  обласної ради у межах Луцького виборчого округу було розроблено пропозиції щодо утворення звичайних та спеціальних виборчих дільниць. Зокрема,  за словами Гальченко в обласному центрі Волині буде створено 36 звичайних дільниць. До слова, розташування деяких з них буде відрізнятися від розташування їх під час минулих виборів до обласної ради. Головним критерієм  розташування дільниць стала орієнтація на зручність для громадян.

Спеціальні дільниці будуть розташовані в приміщеннях Онкодиспансеру, Тубдиспансеру, Нарокдиспансеру, Психіатричній лікарні та Луцькій міській клінічній лікарні.

Розробляти  іменні  запрошення  на вибори та займатися їх доставкою до громадян буде територіальна окружна виборча комісія. 

Також під час засідання Перший заступник луцького міського голови Святослав Кравчук представив Голову Луцької виборчої дільниці. Нею стала  Марія Парфенюк.

виборчих дільниць