Питання призначення Тараса Яковлєва новим заступником міського голови стало основним на засіданні постійної комісії з питань комунального майна та приватизаці, - повідомляє інтернет-видання "Під прицілом".

Як повідомлялось раніше Микола Романюк запропонував на посаду заступника міського голови Тараса Яковлєва. Тож за словами міського голови, Тарас Яковлєв проявив себе із кращої сторони за час своєї роботи на посаді начальника відділу майна комунальної власності ЛМР, тож має досвід у місцевому самоврядуванні.

На думку Романюка - Яковлєв, як ніхто краще підходить на цю посаду. За це рішення члени комісії проголосували одноголосно та побажали молодому заступнику успіхів у подальшій роботі.

 Також на розгляд було винесено рішення «Про надання пільг по орендній платі за оренду нежитлового приміщення, що на вулиці Гетьмана Мазепи, 38, Святодмитрівській релігійній громаді УАПЦ. Сергій Сівак, доповідаючи під час комісії, розповів про ситуацію, що склалася навколо приміщення недільної школи та релігійної громади у йогог окрузі.

 Раніше приміщення автодрому орендував підприємець, який влаштував у ньому бар, що порушував спокій мешканців навколишніх будинків. З тих пір, як приміщення було передано в оренду релігійній громаді, парк систематично належно прибирається, не має жодних порушень громадського порядку, а тому депутати підтримали проект рішення  щодо надання пільги на орендну плату за приміщення у розмірі 1 гривня.