18 січня, в конференц-залі  готелю «Україна» відбулася позачергова конференція Волинської обласної організації Політичної партії «УДАР Віталія Кличка» на якому були присутні представники усіх районних та міських організацій партії.

Метою захід було представлення та обрання кандидата від партії до Волинської обласної ради. Ним став Голова правління ПАТ «Укртранснафта», голова благодійного фонду «Волинь має майбутнє» Олександр Лазорко.

Значну частину конференції зайняв виступ голови виконкому, заступника голови Волинської обласної організації Політичної партії «УДАР Віталія Кличка» Алєксєєва Ігоря Володимировича, який в першу чергу  підбив підсумки попередніх виборів (вибори народних депутатів України 2012 року).

 «В силу певних обставин ми вперше зібрались після виборів,тому користуючись нагодою, хочу подякувати за гарно зроблену роботу і за досягнутий високий результат», - зауважив Алєксєєв.

Також, Ігор Володимирович зазначив, що до фракції «УДАРу» долучилось ще двоє депутатів-мажоритарників і тепер вона начислює 42 особи. 

Неабиякий акцент зробив голова виконкому й на продуктивній діяльності партії з перших днів її роботи у парламенті. «Навіщо займатись дешевим популізмом? Краще обіцяти менше, а братися за те, що реально можна вирішити в цій країні», - зазначив Ігор Алєксєєв.

Не оминули й тему взаємовідносин опозиційних сил: було зауважено, що «УДАР» намагався досягнути компромісу з Об’єднаною опозицією (ВО «Батьківщина», Фронт змін) та ВО «Свобода» щодо узгодження єдиних кандидатів. Втім переговори зазнали фіаско. 
Алєксєєв заявив, що у Луцьку ВО «Свобода» зайняла чітку позицію висувати кандидатом Святослава Боруцького і не йти на переговори для визначення єдиного кандидата. Тому в «УДАРі» вирішили висувати власного кандидата.

Ігор Володимирович особисто представив Олександра Лазорка як кандидата у депутати до Волинської облради від партії, а всі учасники з'їзду, в свою чергу, одноголосно підтримали його кандидатуру.