У Луцьку розчищення доріг проходить "на три бали з п'яти". Про це інтернет-виданню «Під прицілом» повідомив у коментарі директор Департаменту ЖКГ Луцької міської ради Іван Кубіцький.

Протягом останнього тижня Луцьк постійно засипає снігом, через який додає складношів не лише водіям автотранспорту, а й комунальникам. Складні погодні умови призвели до порушення системи руху автотранспорту. Якщо центральні вулиці міста, хоч якось прибираються, то на периферійні райони потрапити дуже тяжко.

Досвідчені водії з неохотою сідають за кермо, а менш професійним залишається  ставити авто в гараж.

"Цього року кількість ДТП, які відбуваються в Луцьку по причині стану доріг набагато менше ніж було в минулі роки. Дорогі проїзні, цілодобово працює техніка по розчищенню доріг. Більша увага тим дорогам по яким рухається транспорт загального користування. Як на мене, дороги утримуються в робочому стані, особливих проблем в плані утримання доріг я не бачу. Я рахую, що тверди трійка по п’ятибальній системі може бути", - зауважив    директор Департаменту житлово-комунального господарства міста Луцька Іван Кубіцький.

В той же час начальник Луцького відділення ДАІ Віктор Главічка наголосив на тому, що згідно існуючих норм комунальні служби виконують свою роботу.