Сьогодні близько 4 ранку поблизу ресторану "Червоне сонце" на проспекті Відродження згоріло авто луцького підприємця Сергія Були. Про це інтернет-видання "Під прицілом" повідомили власні джерела в правоохоронних органах.

Зокрема до чергової частини Луцького МВ УМВС України зателефонувала невідома особа, яка повідомила, що за адресою проспект Відродження, 41 горить автомобіль. За попередніми висновками експертів причиною загоряння стало замикання електропроводки. Наразі питання про підпал ще не піднімалось.

Нагадаємо, що кілька тижнів тому така ж доля спіткала автомобіль депутата Луцької міської ради Андрія Козюри. Його "Тойота Камрі" спалахнула 4 січня на парковці поблизу престижного ресторану "Корона Вітовта". За попередніми висновками експертів авто депутата загорілось внаслідок замикання електропроводки, однак після розголосу у ЗМІ поповзли чутки про підпал.

У день першого інциденту в ЗМІ з'явилась інформація, що спалене авто належало Сергію Булі, однак як потім з'ясувалось на ньому постійно пересувався депутат Андрій Козюра. Молоді чоловіки є не просто друзями, а й бізнес-компаньйонами. Зокрема Сергій Була є директором ТзОВ "Буратіно", який він збудував спільно з Андрієм Козюрою.

Вочевидь, спритники "перейшли комусь дорогу", адже займання двох автівок поспіль, власниками яких є Козюра та Була навряд чи можна назвати дивним збігом обставин. Або ж зловмисники по-просту сплутали авта бізнесменів, і замість машини Сергія Були згоріло авто Андрія Козюри.