Серед пріоритетів у діяльності благодійного фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк» – підтримка освітніх закладів міста. Не залишився поза увагою і Луцький центр професійно-технічної освіти. Тут відбулася приємна подія – заступник директора благодійного фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк» Петро Онищук вручив колективу ноутбук і новенькі комп’ютери. Про це інтернет-видання "Під прицілом" повідомили у благодійному фонді Ігоря Палиці.

У Луцькому центрі професійно-технічної освіти за дев’ятьма спеціальностями здобувають професію 560 учнів. Для кращого засвоєння матеріалу і для того, щоб йти в ногу з часом їм потрібно використовувати новітні інформаційні технології, вивчати світовий досвід у різних галузях, проводити семінари та практичні заняття. Директор Луцького центру професійно-технічної освіти Ольга Завацька наголосила, що комп’ютерні технології нині активно використовуються у швейній галузі, перукарській справі, фото та відеозйомці.

"Від всього нашого колективу хочу передати найщиріші вітання і подяку народному депутату України Ігорю Палиці за підтримку професійно-технічної освіти, за допомогу нашому Центру" – сказала Ольга Євгенівна.

Катерина Михальчук вчиться на кравця-закрійника:

"Нові комп’ютери допоможуть нам на заняттях з моделювання одягу"