Журналістам телекомпанії «Аверс» вдалось відзняти унікальні кадри, на яких зафіксовано чи не останні дні життя серба, якого 18 січня знайшли мертвим у номері луцького готелю «Світязь» разом з 16-літньою полячкою, - інформує видання «Під прицілом».

Зокрема, у вечірньому випуску новин «На часі» показали сюжет про серба, який випадково гуляючи містом попав на зйомки програми «Прошу слова». На відео чоловік жваво дає коментарі журналісту Світлані Васільєвій і розповідає про те, що він приїхав до Луцька у справах, скаржиться на митницю та корупцію. Окрім цього, серб представився Радком і навіть розповів про свій бізнес. Більше того, він поскаржився журналістам на те, що зовсім нещодавно "рекетири" з Володимирської вкрали у нього два автобуси.

Його молода супутниця на кадри телевізійних камер не потрапила, однак підганяла чоловіка, аби він швидше прощався з журналістами. Саме її згодом знайшли застріленою поруч з сербом у номері готелю «Світязь».

Варто зауважити, що резонансну справу, яка набула міжнародного розголосу, вже розкрили. Правоохоронці переконують, що чоловік застрілив дівчину, а потім сам наклав на себе руки.

Відео, відзняте журналістами телекомпанії «Аверс», свідчить про те, що чоловік адекватний і перебував при здоровому глузді, адже розповідь вів легко, відкрито і невимушено.

Судячи з відео, попри усі бізнесові проблеми, чоловік перебував у хорошому гуморі і аж ніяк не походив на людину, яка готується скоїти самогубство…