24 січня у Луцьку народилась перша у 2013 році трійня. Хлопчик та двоє дівчат з’явилось на світ шляхом Кесаревого розтину. Про це повідомляє інтернет-видання «Під прицілом».

У молодої матусі Людмили є семирічна донька Ліза. Тож трійня для них з чоловіком була несподіванкою. Хлопчик народився з вагою 2,230 кг, і дівчатка по 2,150 кг і 1,730 кг. Наразі діти перебувають під «ковпаками» і нормально набирають вагу. Вже незабаром їх переведуть до обласної дитячої лікарні, де ще деякий час за ними спостерігатимуть фахівці. Назвати малечу вирішили  Марком, Веронікою та Тетяною.

На наступний день після народження трійні, до Луцького пологового завітала місцева влада, яка пообіцяла чим швидше знайти у бюджеті кошти і придбати для сім’ї трикімнатну квартиру. Разом з тим, сьогодні до породіллі завітав і народний депутат України Ігор Палиця, який побажав малечі здоров’я, а матусі витримки та наснаги виховувати трійню маленьких бешкетників. За його словами, як тільки міська влада придбає для сімейства квартиру - він подбає, аби там зробили добротний сучасний ремонт і допоможе з облаштуванням дитячої кімнати.