Сьогодні у Луцьку відбулась прес-конференція народного депутата України Ігоря Палиці, під час якої він розповів про діяльність благодійного фонду «Новий Луцьк». Про це повідомляє інтернет-видання «Під прицілом».

Як і обіцяв Ігор Палиця, по завершенню виборів до Верховної Ради його благодійний фонд відновив свою роботу. Нагадаємо, що після старту передвиборчої кампанії «Благодійний фонд Ігоря Палиці «Новий Луцьк», на деякий час припинив свою діяльність, аби ніхто не звинувачував кандидата в підкупі виборців. Багато хто вважав що діяльність благодійного фонду ніщо інше, як передвиборчий піар, тож опоненти очікували, що після виборів він закриється, а сам Ігор Палиця зникне з Луцька до наступних виборів. Попри це, одразу по завершенню виборчої кампанії, 1 листопада БФ «Новий Луцьк» відновив свою роботу і з новим завзяттям взявся активно допомагати лучанам.

Таким чином, Ігор Палиця розповів про результати роботи фонду.  Зокрема за його словами, ще у листопаді Благодійним фондом виділено 250 тисяч гривень на заміну старих вікон на енергозберігаючі у міській дитячій поліклініці, що на вулиці Чорновола, закуплено 11 мультимедійних центрів для школи №18, закуплено квартири для викладачів СНУ та призначено іменні стипендії для студентів. Що ж до свят, то під час різдвяно-новорічних свят «Благодійний фонд Ігоря Палиці «Новий Луцьк» привітав більше 1800 дітей. Не оминули увагою і тяжкохворих людей та пенсіонерів. Зокрема було виділено майже 400 тисяч гривень на лікування хворих, а інвалідам роздано понад 500 продуктових наборів.

За словами Ігоря Палиці у нього в планах ще дуже багато всього, що треба зробити.  

«Всі прохання і всі звернення, з яким  люди зверталися у фонд під час виборчої кампанії, а це близько 5,5 мільйонів гривень були оплачені одразу і надані допомоги і виконані усі роботи  одразу після закінчення виборів. За грудень-січень Фонд надав допомог і освоїв фінансування з різних програм в сумі близько 3 мільйонів гривень,  це приблизно десь 2,8 мільйона гривень», - розповів Ігор Палиця.

Народного депутата тішить те, що його благодійний фонд приносить людям користь і має надію, що завдяки підтримці БФ «Новий Луцьк» лучани таки відчують покращення і зрозуміють, що не дарма голосували за Ігоря Палицю.