Благодійним фондом Ігоря Палиці «Новий Луцьк» на сьогодні вже розроблено сім цільових програм. Про це повідомив Ігор Палиця під час прес-конференції у п’ятницю, - інформує інтернет-видання «Під прицілом».

За словами народного депутат України, у Луцьк убуло проведено анкетування, в якому взяло участь понад 60 тисяч мешканців міста. Їм було запропоновано відповісти на ряд питань, які дали можливість визначити основні проблеми лучан, які потребують підтримки БФ «Новий Луцьк». За словами Ігоря Палиці, анкети наразі аналізуються і вже до 1 квітня у Луцьку буде відкриту першу інтерактивну карту.

«Ми хочемо вже зробити інтерактивну карту міста, яка буде у вигляді комп’ютерної програми і де всі відповіді на анкети будуть покладені на карту міста. Тож кожна людина зможе мати доступ до цієї карти, бачитиме усі ці проблеми і вводячи свою адресу слідкувати за тим, які проблеми виникають у цьому мікрорайоні», - розповів Ігор Палиця.

Як повідомив Ігор Палиця, це принципово новий продукт, тому над ним працює багато високопрофесійних програмістів. Тож вже на 1 квітня лучани матимуть таку інтерактивну карту, на якій можна буде побачити найбільш проблематичні місця.