Згідно норм чинного законодавства, міський голова має щороку звітуватись перед територіальною громадою про зроблене. Тож і цього року мер Луцька виступить зі звітом перед лучанами. Однак перед тим, як він постане перед своїми виборцями Микола Романюк вирішив відзвітуватись також і перед громадською радою. Про це повідомляє інтернет-видання «Під прицілом».

Зокрема 20 лютого міський голова постане перед громадою зі своїм звітом, тож лучани матимуть змогу прийти і поставити свої питання безпосередньо Миколі Романюку.

Однак під час свого виступу на засіданні громадської ради, міський голова лишень обмежився словами про те, що «зроблено багато, реалізовано багато ідей… 2012 рік – це вже історія».

Однак фактично він так і не представив свого звіту, пославшись на те, що він є розміщений на сайті міської ради а також був опублікований у комунальній газеті «Луцький замок».

Тож Микола Романюк фактично так ні слова і не сказав про свої напрацювання за попередній рік роботи на посаді міського голови.

Вочевидь міський голова вирішив не розпалювати зайвого інтересу щодо своєї «скромної» діяльності. Однак чи не найгострішого питання про борги міського бюджету – йому все ж таки не вдалось уникнути.