Як стало відомо сайту "Віче-інформ", у п'ятницю, 19 квітня, в селі Кременець Рожищенського району сталася жахлива ДТП, у якій загинуло немовля. На перехресті зіткнулися мікроавтобус Фольксаваген-Т та автомобіль Мерседес- Е220. Водій буса їхав з боку Турійська, тоді як водій легковика, лучанин, рухався з обласного центру Волині у бік Ковеля.

У бусі в момент ДТП знаходилася родина, вони везли маленьку дитину у лікарню міста Рожище. Дівчинка 2013 року народження (18 квітня виповнився один місяць) знаходилася у задній частині транспортного засобу в дитячій колясці. Удар був такої сили, що дитину викинуло із буса на трасу, немовля загинуло у кареті швидкої. Іншу ж, старшу дівчинку (2008 року народження), яка теж їхала у бусі, було госпіталізовано через травму.

Згідно з попереднями даними, у смертельній ДТП винен водій Мерседеса, він виїхав на зустрічну смугу руху. До слова, саме перед перехрестям з боку Луцька, на Ковельській трасі, утворилося чимало вибоїн, водії, щоб не побити авто, змушені виїздити на зустрічну.

За словами речника УМВСУ у Волинській області Оксани Блищик, розпочато кримінальне провадження. Ведеться досудове розслідування.