Нещодавно близько 1 години ночі на вул. Коніщука в м. Камені-Каширському правоохоронцям довелось вгамовувати водія-розбишаку, який перебував у стані алкогольного сп'яніння. Про це повідомляє інтернет-видання «Під прицілом».

Зокрема, старший інспектор взводу із забезпечення супроводжень роти ДПС ДАІ УМВС України у Волинській області, старший лейтенант міліції К. зупинив автомобіль марки «FordEscort» під керуванням уродженця села Добре. Однак молодик, побачивши, що до нього наближається працівник міліції почав рухатись далі, тож рвонувши з місця зупинки він з необережності зачепив старшого лейтенанта міліції і той впав на асфальт. Таким чином, інспектор отримав легкі тілесні ушкодження та пошкодив формений одяг. В результаті, по факту скоєння порушення було відкрито кримінальне провадження і машину лихача поставили під арешт.

Однак допоки справа йшла до суду, водій-розбишака та старший лейтенант міліції примирились. Тож у суді представник ДПС засвідчив, що не має до кривдника ніяких претензій, адже той відшкодував йому заподіяні збитки.

Більше того, попри те, що порушник визнав свою провину, мовляв дійсно хотів уникнути відповідальності за порушення, інспектор ДПС особисто прсив суд закрити кримінальне провадження проти лихача. Таким чином, суд ухвалив провадження у справі закрити у зв’язку з примиренням сторін.