Питання з виділенням земельної ділянки на Карбишева,2д у Луцьку нарешті добігло свого логічного завершення. Депутати виправдали очікування міського голови Миколи Романюка та "прислухались" до цого настирливих наполягань і проголосували "ЗА" проект рішення про надання дозволів на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування складських приміщень на вулиці Карбишева 2д громадянам Юрію Хлібовському та Валентині Марчуковій, -  інформує "Під прицілом".

Нагадаємо, що питання про виділення цієї ділянки вже втретє виноситься на депутатський розгляд. Зокрема, перші два рази депутати не хотіли віддавати цю землю двом луцьким підприємцям. Проте, сьогодні депутатська більшість пороголосувала "за" проект рішення виділення земельної ділянки на Карбишева, 2д для будівництва та обслуговування складських приміщень. Депутати мотивували свої рішення тим, що просто піклуються про міський бюджет, адже підприємці платитимуть хорошу орендну плату.

Як відомо Хлібовський та Марчукова є співвласниками підприємства "Маестрія-Україна", до якого причетна дружина заступника начальника управління інфраструктури та туризму Волинської ОДА Віктора Довгополюка - Валентина.

Окремих депутатів дивувало, що міський голова втретє висуває на розгляд сесії це питання. Мовляв, вочевидь в цьому є якийсь зиск. Разом з тим, на минулій сесії припинити земеьний "дерибан" просив Миколу Романюка і заступник прокурора міста Луцька. Однак, вже на цій сесії депутати більшістю голосів все ж таки підтримали це рішення. Вочевидь, слово мера вплинуло не депутатів, тож навіть ті, хто був проти виділення ділянки, цього разу згодились і проголосували "ЗА".