Інтернет-видання «Під прицілом» стало свідком того, як луцькі авто дорожники «готуються» до Великодніх свят. Зокрема, як відомо, Луцький міський голова Микола Романюк дав комунальникам та автодорожникам вказівку привести до ладу центральні вулиці міста.

Тож роботи почали з ремонту вулиці Винниченка та Рівненської, потім автодорожники по-волі перемістились у район проспекту Грушевського. Разом з тим, вони почали вибірково латати ями в різних куточках. Вже сьогодні зранку на центральних вулицях міста можна було помітити свіжопофарбовану дорожню розмітку, однак на цьому старання комунальників та автодорожників не закінчилось.

Вочевидь, місцеві автодорівці так поспішали виконати вказівку мера, що вирішили трішки зекономити і час і гроші. Тож вони взялись похапцем закладати ями на проспекті Соборності… шматками асфальту, який здерли на вулиці Винниченка. У редакцію інтернет-видання «Під прицілом» зателефонував лучанин, який їдучи автомобілем по проспекту Соборності, мав можливість спостерігати таку ситуацію.

«Вони беруть лопатами з машини кидають шматки асфальту просто в ті вибоїни. Я такого ще не бачив. Той асфальт падає в ями, б’ється… проїхати по таких «відремонтованих» ямах майже не реально. Так вони всю Соборності латають. Це в них називається «ямковий ремонт», - розповів очевидець Анатолій.

Ми також стали очевидцями того, як автодорожники «ремонтують» вибоїни на проспекті Соборності. Однак, побачивши камери працівники оперативно «скрутили вудочки» і поїхали у невідомому напрямку.

Цікавим лишається лиш те, про які суми звітуватиметься мер Луцька розповідаючи мешканцям міста, як файно в обласному центрі провели ямковий ремонт. Вочевидь, гроші виділятимуться на це також доволі хороші, однак замість вкладання у ями нового асфальту, автодорожники економлять, використовуючи старий. Натомість відзвітуються про те, що ремонт було проведено якісно і за найвищими стандартам.