Сьогодні у Луцьку з нагоди відзначення Дня солідарності трудящих міський комітет Комуністичної партії України організував урочисту ходу центральними вулицями міста. Про це повідомляє інтернет-видання «Під прицілом».

Зокрема, прихильники комуністичної партії пройшлись маршем під акомпанемент духового оркестру. Попереду вони несли великий транспарант з написом «МИР! ТРУД! МАЙ!». Тож вони пройшлись вулицею Лесі Українки), проспектом Волі та спустились у парк культури та відпочинку ім.. Лесі Українки. Протягом усієї демонстрації комуністів супроводжувало кілька співробітників правоохоронних органів а також машина ДАІ.

Організатор заходу Михайло Кононович завідуючий ідеологічним відділом обласного комітету КПУ, розповів що свято першого травня, це свято не тільки комуністів і з`явилося воно не завдяки комуністам, а завдяки трудящим які, у цей день, відстоювали свої права.

Він впевнений що саме солідарності трудящих боїтся влада, та олігархічні клани. 
«Вони будуть називати його по різному, свято весни, свято юності, свято праці, а це є свято саме солідарності трудящих! Та день боротьби трудящих за свої права», - розповів Михайло Кононович.