Луцьких ветеранів напередодні Дня Перемоги привітав благодійний фонд «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк», - пишуть Волинські новини.

Продуктові набори з нагоди свят отримали учасники Великої Вітчизняної війни, діти війни та представники прирівняних категорій.

7-ого та 8-ого травня представники благодійного фонду організували зустрічі з ветеранськими організаціями міста. Першими продуктові набори отримали у Луцькій міській організації ветеранів України.

«Ті люди, які роблять добро, вони позитивні і цей позитив їм дає здоров’я і натхнення, і твердість в їхньому житті. Бо вони віддають частинку свого серця людям. Від присутніх хочу висловити подяку Ігорю Палиці за те, що він турбується про нас», - зауважив голова Луцької міської організації ветеранів України Валерій Севрюков.

З нагоди свята благодійники завітали також в осередок первинної ветеранської організації при ЖКП №11.

«Перемога була одна на всіх. Я теж учасник бойових дій, тому знаю про війну не з фільмів і книг. Бажаю вам, найголовніше – здоров’я», - привітав ветеранів з Днем Перемоги голова комітету ветеранів війни і військовослужбовців Олексій Ліхтарович.

Своєю чергою, голова первинної ветеранської організації при ЖКП №11 Петро Охотін розповів: «Робота складна. Багато ветеранів, тим паче учасників бойових дій, які вже не можуть ходити. Вони добрим словом згадують, коли про них турбуються».

Не оминули представники благодійного фонду «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк» і первинну ветеранську організацію при ЖКП №2. За словами ветеранів, це одна з найбільш обділених увагою у місті організацій, тому тут дуже раділи подарункам.

Окрім того, заступник голови правління благодійного фонду «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк» Ірина Констанкевич привітала присутніх: «День Перемоги – це найвеличніше, найдостойніше і найгарніше свято, яке ми переживаємо разом. Дуже важливо, що, дякуючи вам, за ці роки народилося не одне покоління українців, яке повинно цінувати те, що було зроблено 68 років тому. Тому від Ігоря Петровича Палиці, народного депутата, який представляє наше місто, я вам хочу сердечно подякувати за цю можливість жити спокійним, мирним, щасливим життям, виховувати своїх дітей, внуків, чекати, що новий день принесе добро. Хай та війна, яка була, буде останньою в нашій історії. Спасибі вам за ваш подвиг, за героїзм».

Варто зазначити, що цього року продуктові набори з нагоди Дня Перемоги отримали понад 500 чоловік. Це члени ветеранських організацій, а також малозабезпечені, які перебувають на обліку в територіальному центрі соціального обслуговування громадян. Фонд сприяв організації жалобного обіду для Луцької міської організації ветеранів України, а для хору, що діє при Волинському обласного відділення Всеукраїнського об’єднання ветеранів на прохання придбали фортепіано.