Сьогодні у Луцькому міськрайонному суді мало відбутись слухання у справі про крадіжку. Однак ні обвинувачений, ні постраждалий не з’явились на слухання, тож справу перенесли. Про це повідомляє інтернет-видання «Під прицілом».

Зокрема, нещодавно з торгового центру «Імідж» було викрадено гітару. Крадія встановили досить швидко, тож незабаром йому інкримінували крадіжку, а правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ст. ч.1 ст.185 ККУ.

Хлопець раніше не притягувався до кримінальної відповідальності. Відомо, що молодик проживає у Луцьку, однак працює у селі Зміїнець майстром ПМК.

На судовий розгляд справи хлопець не з’явився. Щодо потерпілого, у якого було викрадено гітару, то він повідомив, що майнову шкоду завдану внаслідок крадіжки зловмисник вже відшкодував, тож просив суд суворо хлопця не карати і проводити розгляд справи за його відсутності.  Попри це суддя Луцького міськрайонного суду вирішив перенести розгляд справи вдруге через відсутність обвинуваченого. В той же час прокурор повідомила, що на даний час органи не можуть встановити його місцезнаходження. Тож слухання справи відклали на 29 травня з застосуванням до обвинуваченого примусового приводу.