На Волині зловмисники побили власника магазину та його жінку за те, що вони відмовилися продавати їм пиво. За це служителі Феміди покарали чоловіків, посадивши їх за грати. Однак, хулігани подали апеляційні скарги на вирок суду, - інформує «Під прицілом».

За вироком Ківерцівського районного суду Волинської області троє волинян були визнані винними у тому, що в смт. Цумань Ківерцівського району в приміщенні магазину, будучи напідпитку, вони почали грубо порушувати громадський порядок. Так, один з чоловіків вирішив придбати пиво, у чому власник магазину йому відмовив. Тож, нецензурно висловлюючись, він виходячи з магазину, вдарив ногою по вхідних дверях даного приміщення. Отримавши зауваження від господаря, він розвернувся та, підійшовши до нього, безпричинно ударив кулаком в обличчя. Після цього,  тримаючи однією рукою за одяг, іншою наніс ще кілька ударів по голові потерпілого. Незабаром, в магазин зайшов знайомий зловмисника та почав тягти потерпілого за одяг на вулицю. В цей час, намагаючись припинити бійку, дружина господаря отримала від підсудного удар кулаком по обличчю.  В цей час потерпілого схопили спільники зловмисника за верхній одяг, почали трясти, натягнувши йому куртку на голову. В результаті постраждалий впав на землю і йому нанесли ще кілька ударів ногами по різних частинах тіла.

В результаті, потерпілому були заподіяні легкі тілесні ушкодження з короткочасним розладом здоров'я.

Тож, за вироком суду двоє зловмисників отримали по 2 роки позбавлення волі, а інший – 4.

Однак, двоє чоловіків подали апеляційні скарги на рішення служителів Феміди. Цікаво, що зловмисники раніше вже були неодноразово судимі.

В своїх апеляціях вони вказали на те, що  судом першої інстанції безпідставно було взято до уваги показання свідків, дані в стадії досудового слідства, а не в судовому засіданні. До того ж, вони мотивували свої скарги тим, що власник магазину сам спровокував конфлікт. Засуджені просили вирок суду скасувати.

Проте, винуватість чоловіків у вчинених злочинах повністю стверджувалися зібраними і перевіреними в суді доказами. Підстав для зміни чи скасування вироку та пом'якшення покарання засудженим колегія суддів не вбачала.

Відтак, апеляції засуджених залишили без задоволення, а вирок Ківерцівського районного суду Волинської області щодо них - без зміни.