Сьогодні на засідання постійної комісії Волинської обласної ради з питань депутатської діяльності, місцевого самоврядування, захисту прав людини, законності та боротьби зі злочинністю винесли питання про визнання незаконним та скасування дії рішення «Про погодження ТзОВ «Зелена Енергія В» надання надр у користування, - інформує «Під прицілом».

Нагадаємо, це питання вже неодноразово обговорювалося на сесіях Волинської облради та супроводжувалося тривалими дискусіями. В результаті - рішення надати землі у користування кіпріотам було все ж таки підтримане депутатами.

Тож сьогодні депутат  облради Сергій Слабенко запропонував вчергове переглянути рішення, яке було прийняте на минулій сесії 10 квітня, визнати його незаконним та скасувати його дію. 

"Останнім часом ми поприймали багато рішень про які можна пошкодувати", - зауважив голова комісії Володимир Навроцький.

Вочевидь, депутати обласної ради переосмислили суть цього питання і цього разу вирішили реабілітуватись та повернути торфовища. Щоправда, нині палких дискусій навколо того, чи варто віддавати кіпріотам волинький торф - не було. Або ж депутати вже втомились обговорювати це питання на кожній сесії, або ж вони зрозуміли, що їм марно воювати з тими, хто лобіює інтереси ТзОВ «Зелена Енергія В», однак більшість членів комісії вирішили не рекомендувати це питання до розгляду на черговій сесії Волинської обласної ради.