Директор комунального підприємства "Парки та сквери Луцька"  Анатолій Трикуш не хоче розголошувати скільки ж платять підприємці їхньому підприємству за ведення бізнесу на території Центрального парку культури та відпочинку імені Лесі Українки, - інформує "Під прицілом"

Зокрема кореспондент інтернет-видання "Під прицілом" вирішили поцікавитися у Анатолія Трикуша стосовно того скільки ж комунальне підпрємство заробляє на підпрємцях, які розташували на території центрально парку свої пивні палатки та лотки з морозивом. Варто зауважити, що разом з орнедною платою за землю підприємці додатково сплачують "місцевий податок" за ведення підприємницької діяльності в місці масового відпочинку. (!)

Проте, коли керівника КП "Парки та сквери Луцька"  запитали про кошти, які їм сплачують  підприємці - тут чиновник заметушився і ніяково повідомив, що це... комерційна таємниця.

«Ми враховуємо те, що у нас орендують місце і навіть інваліди, тому у нас невеликі суми, підйомні для підприємця. Оплата проводиться в залежності від площі, яку ті орендують», - запевнив Анатолій Трикуш.

Що ж до таємничого заробітку комунального підприємства, то він має надходити на розрахунковий рахунок комунального підприємства. Для достовірності директор комунального підприємства навіть показав квитанцію, однак поспіхом сховав її в кишеню.

Щоправда, як згодом розповів чиновник, тих коштів вистачає лише для закупівлі віників, сміттєвих мішків, граблів та інших предметів для прибирання парку.