Депутат Луцької міської ради Андрій Осіпов на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook оприлюднив офіційну відповідь директора ЛПЕ Івана Грицанчука на своє депутатське звернення щодо заборгованості із виплати заробітної плати на підприємстві та окремих показників фінансової діяльності комунального підприємства.

У відповідь директор ЛПЕ написав, що адресою, на яку він надіслав звернення (Даньшина 1/52) «..такого підприємства як КП «Луцьке підприємство електротранспорту» немає» та просить уточнити стосовно якого підприємства потрібно надати інформацію.

Натомість Осіпов підготував ще одне звернення, у якому зазначив «Розцінюю Вашу відповідь від 14.05.2013 року як намагання затягнути час надання інформації за депутатським зверненням та перешкоджанням у реалізації повноважень депутата місцевої ради. Прошу Вас негайно та в повному обсязі виконати вимоги мого депутатського звернення від 13.05.2013р., а також вжити заходів до ознайомлення усіх посадових осіб КП «Луцьке підприємство електротранспорту» із змістом Статуту підприємства та його повної назви»

У випадку відмови у задоволенні депутатського звернення Осіпов заявляє про оскарження дії службових осіб КП «Луцьке підприємство» електротранспорту» до органів прокуратури щодо наявності ознак корупційного правопорушення та складу злочину передбаченого ст. 351 Кримінального кодексу України.
Оприлюднюємо депутатські звернене звернення та відповідь директора ЛПЕ.