Сьогодні у всіх школах Волині відбулося свято останнього дзвоника. Про це повідомляє інтернет-видання «Під прицілом».

Закінчився ще один навчальний рік і для НЗ №25, куди привітати школярів та випускників завітав Луцький міський голова Микола Романюк.

Урочиста остання шкільна лінійка розпочалася з виходу учнів школи, які були одягнені у вишиванки. Діти разом зі своїми вчителями пройшли під вишитими рушниками, після чого пролунав Гімн України.

З вступним словом виступив директор навчального закладу Віктор Цейко, який побажав випускникам успішно здати державну підсумкову атестацію та вручив найкращим школярам відзнаки та грамоти.

Мер міста Микола Романюк, в свою чергу, побажав випускникам, аби професія, яку вони оберуть, у майбутньому приносила їм масу задоволення. Також міський голова подякував усім присутнім вчителям, які "вклали свою душу та серце у цьогорічних випускників".

Далі випускники могли насолодитися творчістю наймолодших школярів. Випускники ж вручили директору школи лист вдячності від учнів для вчителів.

Після слів подяки відбувся останній шкільний вальс, на який діти запросили своїх найперших вчителів "по - життю" – батьків.

В кінці свята діти відпустили в небо різнокольорові повітряні кульки, ніби відпускаючи свої дитячі безтурботні роки.

По закінченню свята для всіх присутніх пролунав останній дзвінок. 

Святкову останню лінійку закрили найкращі учні школи, які під Гімн України опустили жовто-блакитний прапор нашої держави.