Нещодавно Луцький міськрайонний суд Волинської області засудив чоловіка до 14 років позбавлення волі за те, що той ненавмисно убив свого товариша, - повідомляє «Під прицілом».

Так, між двома чоловіками в коридорі квартири виникла суперечка, під час якої один із чоловіків не розрахувавши сили наніс вісім ударів кулаком іншому в область грудної клітки, голови та обличчя. Від ударів потерпілий втратив рівновагу та почав падати на землю, однак під час цього він вдарився головою об кутик стіни, що знаходилася позаду нього, що і спричинило смерть жертви.

В судовому засіданні чоловік своєї вини не визнав і зазначив, що коли відбулося вбивство, то він був взагалі поза межами міста Луцька, в себе на дачі. Коли ж приїхав додому, то зайшов до своєї сусідки, з якою вони довгий час розмовляли на кухні. Після цього обвинувачений вийшов і побачив потерпілого, який нерухомо лежав на ліжку, тоді він запропонував сусідці викликати швидку й забрався геть.

Що ж до того, що чоловік сам написав явку з повинною під час досудового слідства, то він запевняє, що все відбулося під тиском працівників правоохоронних органів.

Однак не зважаюи на те, що сам обвинувачений своєї вини не визнав, це підтверджується доказами зібраними під час досудового слідства

В свою чергу співмешканка убитого чоловіка розповіла, що у день смерті її співмешканця між обома чоловіка дійсно відбулася суперечка, під час якої обвинувачений у вбивстві наніс декілька ударів жертві, чоловік упав і вдарився головою об стіну, що знаходилася позаду нього.

Після цих подій чоловік не помер, однак часто скаржився на головні болі. Проте чоловіки і надалі спілкувалися й разом випивали. Так, в один з вечорів, коли обвинувачений знову зайшов у гості до свого товариша, чоловік вже був мертвий.

Отож, суд дослідивши усі докази засудив вбивцю до 14 років позбавлення волі.