Старший інспектор митного поста «Ковель» Ягодинської митниці Петро Войчук не писав заяву на звільнення в зв’язку із реорганізацією Ягодинської митниці. Тим більше, у цьому випадку не йдеться про вимушене звільнення чи психологічний тиск, - повідомили у Ягодинській митниці Міндоходів.

Більш того, старшому інспектору митного поста «Ковель» Ягодинської митниці Войчуку Петру Пилиповичу передбачали запропонувати аналогічну посаду після реорганізації органу Держмитслужби України у Ягодинську митницю Міндоходів. Йому, як і решті співробітників Ягодинської митниці, вручили лише повідомлення про наступне вивільнення, як це вимагає ст..49 ² КЗпП.

Як зазначають у відділі персоналу Ягодинської митниці Міндоходів станом на 30 травня 2013 року ще не проведено жодних призначень співробітників митного поста «Ковель» Ягодинської митниці Міндоходів.

Головне управління Міндоходів у Волинській області глибоко співчуває рідним, близьким та колегам загиблого та просить не пов’язувати трагічну смерть Петра Войчука з процесом реорганізації Ягодинської митниці.