У Луцьку стартував IV Всеукраїнський благодійний фестиваль духовної пісні "Волинський благовіст", - повідомляє "Під прицілом"
Захід відбувається на місцевому стадіоні "Авангард". На відкритті cвята були присутні обласні посадовці, зокрема, голова Волинської ОДА Борис Клімчук, голова Волинської обласної ради Володимир Войтович, заступник голови правління благодійного фонду "Новий Луцьк" Ірина Констанкевич та ін.
Захід організований за сприяння Волинської обласної державної адміністрації та Луцької міської ради. Долучилися до організації свята також фонд Ігоря Палиці "Новий Луцьк", фонд "Волинська родина" та фонд "Рідна Волинь".
Присутніх на фестивалі тішили музичними композиціями церковні хори з різних міст України, а також колектив зі Словачинни. На заході також виступили народні артисти України Володимир Гришко, Ніна Матвієнко, Павло Дворський та українська капельна формація Піккардійська терція.
До того ж, на території стадіону для лучан та гостей міста провели виставку дитячих творчих робіт. Крім цього, присутніх на заході дітлахів розважали різноманітними іграми, естафетами та малюванням на асфальті.