Часто депутати Волинської обласної ради у сесійній залі зводять свої особисті рахунки. Про це заявив голова Волиньради Володимир Войтович під час післясесійної прес-конференції, - інформує «Під прицілом».

Тож, очільник облради наголосив, що остання сесія проходила «у конструктивному, дещо неспокійному руслі». Усі депутатські запити були озвучені, чотири проекти рішень перенесені на наступну сесію та 11 – не прийняті. Один проект був знятий з розгляду. Він власне стосується надання дозволу Волинському обласному санаторію «Лісова пісня» на заставу майна. Однак, за словами Войтовича, ситуація врегулювалася, тож обговорювати це питання на сесії не було потреби.

Володимир Войтович також зауважив, що під час сесії виникало чимало дискусій між депутатами, зокрема через проекти рішень стосовно розвитку агропромислового сектору.

«Ці дискусії були безпредметними. Ми на правильному шляху… Більших проблем ніж сьогодні у селі немає. В нас є вдосталь правоохоронних органів, які можуть перевірити використання кожної копійки», - наголосив голова облради.

До того ж, голова Волиньради додав, що часто депутати у сесійній залі зводять свої особисті рахунки.

«В сесійні залі є супротив між певними депутатами, але ми повинні з більшою повагою ставитися до своїх виборців та колег-депутатів», - зауважив Володимир Войтович.

Голова Волинської обласної ради наголосив також на тому, що часто депутати обговорюють ті питання, які зазвичай можна прийняти швидше. Тому він хоче обмежити час для обговорення одного питання. «Якщо рішення незаконні, то суд, прокуратура поставить все на свої місця. Я хотів би, аби в нас в сесійні залі атмосфера була більш дружньою», - додав він.

Тож, за словами Войтовича, проведення наступного сесійного засідання облради планується на 11 липня.