Сьогодні працівники комунального закладу «Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» поскаржилися своєму начальству на те, що після реорганізації їхнього медичного закладу їм недоплатили 60% заробітної плати, - інформує «Під прицілом».

Зокрема, працівники новоствореного медзакладу, що розташувався на вулиці Словацького, 29 в недобудованих гаражних приміщеннях, зібралися на зборах, на яких нарешті насмілилися заговорити про те, що протягом двох місяців (квітня-травня) цього року їм недоплатили 60% від усієї заробітної плати.

Так, працівники, які заробляють 1 500 гривень за один місяць роботи, цього разу отримали лише по 26 гривень.

«Нам не те, що на хліб не вистачає, а навіть на проїзд до роботу», - бідкається одна із працівниць КЗ «Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф».

В свою чергу, головний лікар реорганізованого медичного закладу Олег Куц  пояснив, що бухгалтерія, яка виплачувала зарплату 1000 працівникам закладу просто "збилася з толку". Мовляв, неправильний стаж внесла при виплаті заробітної плати, от і вийшла така проблема.

«Ситуація виправлена. Усім, хто недоотримав своїх грошей, вже виплачено те, що було недоплачено. Не хвилюйтеся», - запевнив Олег Куц.

Однак самі ж працівники ще досі не побачили своїх "виплачених" 60% коштів".

Відтак, працівниками реорганізованого КЗ «Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» доведеться прожити ще місяць за 26 гривень, замість належних 1 500 гривень.