Сьогодні у стінах Господарського суду Волинської області розглянули позов фермерського господарства «Малина-К.М.» в якому воно просить стягнети з ТзОВ «Феміда-Інтер» борг за малину, - інформує «Під прицілом».

Так, зі слів директора ФГ «Малина-К.М.» між ними та ТзОВ «Феміда-Інтер» ще у 2010 році було укладено договір, на постачання малини на суму 252 850 гривень. Керівник фірми-боржника особисто приїхав за товаром та попросив відстрочку по оплаті на три дні. Мовляв, зараз на підприємстві деякі складності з фінансами. Однак, через три дні постачальник малини так і не отримав обіцяних коштів.

«Скільки я не дзвонив директору фірми, то він постійно відговорюється, то він в Болгарії, то ще десь», - бідкається директор ФГ «Малина-К.М.».

Одного дня, керівник ФГ «Малина-К.М.» приїхав на фірму боржника, аби поговорити з керівництвом стосовно повернення боргу. Однак там йому повідомили, що у них змінилося керівництво, але деяку суму боргу вони можуть віддати... склобанками. проте, погасивши частину боргу, пердставники ТзОВ «Феміда-Інтер» надалі відмовилися спілкуватися зі своїми постачальником малини.

Тож, на сьогодні заборгованість товариства «Феміда-Інтер» перед ФГ «Малина-К.М.» становить 249 тисяч гривень. На сьогоднішнє судове засідання представник фірми-боржника ТзОВ «Феміда-Інтер» не з’явився.

Отож, Господарський суд Волинської області вирішив задовольнити позов ФГ «Малина-К.М.» частково й стягнути з ТзОВ «Феміда-Інтер» 247 078 гривень боргу.

Варто зауважити, що до ТзОВ «Феміда-Інтер» має відношення луцький бізнесмен та депутат Волиньради Василь Столяр. Щоправда, останнім часом він заперечує свою причетність до цієї фірми, однак подейкують що він все ж таки лишається власником товариства.