За останні два тижні до групи оперативного реагування «15-80» надійшло 645 телефонних звернень. Зокрема, 140 дзвінків стосувались житлово-комунальних питань. Про це повідомила директор департаменту ЦНАП Лариса Карп’як під час оперативної наради міського голови Миколи Романюка, -  повідомляє "Під прицілом".

За її словами найбільше мешканці міста скаржаться на поганий стан дорожнього покриття, благоустрій прибудинкових територій, та неприбране сміття. Зокрема, надійшло кілька звернень стосовно відсутності дорожньої розмітки та неврегульований рух автотранспорту на вулицях Ветеранів, Дубнівській та Козакова. Однак чи не найбільшу загрозу життю становить плитка на фасадах будинків, яка постійно відпадає. За словами Лариси Карп’як, мешканці будинку 63б на вулиці Львівській неодноразово звертались у службу, аби комунальники відреагували на цю проблему. За словами мешканців цього двору, плитка падає людям просто на голови, окрім неї у дворі будинку є ще один небезпечний об’єкт – стара поржавівши дитяча гойдалка, яку треба демонтувати, поки ніхто не покалічився.

Окрім цього, на превелике здивування Лариси Карп’як, до служби оперативного реагування надійшли звернення лучан стосовно відшарування плитки на центральному монументі на Меморіалі Слави. Нагадаємо, що в реставрація меморіального комплексу обійшлась у 15 мільйонів бюджетних гривень, однак вже за пів року, плитка починає відпадати.

Однак, міське керівництво ніяк не відреагувало на цю проблему. Послухали-послухали, тай взялись далі за більш буденні справи.