Затриманих за підозрою у вбивстві двох дівчат доставлять з Одеси до Києва.

Читайте також: Волинянина підозрюють у жорстокому вбивстві двох дівчат на Новий рік у Києві (фото)

34-річного раніше неодноразово судимого чоловіка та 19-річну дівчину, яких сьогодні зранку затримали на одеському вокзалі за підозрою у вбивстві двох дівчат, планують доставити до Києва для повідомлення про підозру та обрання запобіжних заходів у вигляді тримання під вартою. Про це інформує прокуратура Києва.

Дії зловмисників попередньо кваліфіковано за п.1, 6, 12 ч.2 ст. 115, ч. 4 ст.187 КК України. Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється СУ ГУНП у м. Києві під процесуальним керівництвом прокуратури міста Києва.

Читайте також: Затримали волинянина, якого підозрюють у жорстокому вбивстві двох молодих дівчат (фото)

Як повідомлялося, тіла двох дівчат 2000 та 2003 років народження з ознаками насильницької смерті виявили 4 січня 2020 року в одній з квартир на вулиці Кирилівській на столичному Подолі.

За даними Facebook-спільноти Київ Оперативний, за вчинення злочину розшукувався волинянин Ксьондзик Сергій Дмитрович, 1985 року. Він народився у селі Любитів Ковельського району Волинської області.

Другий співучасник вбивства – Бершацька Єлизавета Василівна, 2000 року народження. Вона родом з села Липняжки Добровеличківського району Кіровоградської області.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook