Розпорядження «Про звільнення Пащенка В.М.» Микола Романюк підписав 11.06.2013 року,  - інформує інтернет-видання «Під прицілом».

У тексті документу йдеться про те,  що Володимир Пащенко перестане виконувати обов’язки радник міського голови з 14 червня 2013 року за угодою сторін.  Підставою для звільнення стала заява Пащенка.

Виконавчому комітету Луцької міської ради доручено провести відповідний розрахунок та утримати з Пащенка В.М. кошти за 3 календарних дні щорічної відпустки за період роботи з 20 липня 2012 по 19 липня 2013 та за 11 календарних днів щорічної відпустки, використаної в рахунок періоду роботи з 20 липня 2013 по 19 липня 2014.

Нагадаємо, що Володимир Пащенко у своїй діяльності повинен був курувати питання спорту та молодіжних організацій, налагоджувати співпрацю місцевої влади з державною, підприємствами, громадськими організаціями та радити меру як ефективніше керувати.

Чиновником Пащенко став ще за каденції попереднього мера Богдана Шиби. Перед тим виступав засновником федерацій з тенісу у різних містах України. В Луцьку заснував спортивний клуб «Олімпія». Щоправда після того, як він почав трудитись на чиновницькій посаді, переписав його на дружину.  Однак чим насправді займався Володимир Пащенко, перебуваючи на посаді в муніципалітеті, інтернет-виданню «Під прицілом» розповіла одна з його хатніх працівниць.